Mozis várólista 2009 második felére

| Címkék: avatar up surrogates inglourious basterds the book of eli district 9 shutter island informant | 2009.07.27. 12:25

 …azaz olyan filmekről fogok most írni, amikre érdemes lesz beülni, ergo én is biztosan moziban fogom megnézni (majd pedig írni róla természetesen). Ezeken kívül nyilván befog csúszni még egyéb, nem vásznon megtekintett film is, de mozijegyet az alábbi filmekre vagyok hajlandó vásárolni:

  • Inglourious Basterds – Quentin Tarantino, régóta várt nácigyilkos mozija hamarosan érkezik, már alig várom. Brad Pitt, Eli Roth, Till Schweiger a főbb nevek. Hazai bemutató: augusztus 30. 

  • The Informant – Steven Soderbergh agymenése a trailer szerint a Cohen tesók Burn After Reading-jére fog hajazni, csak most Matt Damon lesz Brad Pitt :). Meglássuk, még bármi lehet belőle, leginkább irónikus/fekete humort várok. Hazai bemutató: október 29.

  • UP! – Pixar. No comment. Hazai bemutató: október 15. (vélhetően már hamarabb elérhető lesz egyéb forrásokból) A trailert erre találjátok.
  • Surrogates – hát ezt sem Jonathan Mostow rendező miatt várom (Ő az aki anno elkefélte a Terminator 3-at), hanem mert sci-fi és Bruce Willis. Hazai bemutató: október 1.

  • District 9 – Ez a leges-legjobban várósabb, sajnos hazai premierről még nincs pontos adat (ha mégis lenne, szívesen fogadom az infót), de a minap már biztosra mondták, hogy bemutatják hazánkban vásznon is. Szintén sci-fi, Neil Blomkamp rendezi (lényegében friss rendező a nagy vásznon, eddig leginkább rövidfilmeket dirigált), és a trailerjétől lepisiltem a bokám. Többet nem is vagyok hajlandó nézni belőle, a Terminator Salvation óta rühellem a trailereket. Hazai bemutató: még nem ismert, USA: Augusztus 14. A trailer-t csak saját felelősségre nézzétek! :) 

  • Shutter Island – Egy rendező ikon (Martin Scorsese), egyik kedvenc amerikai színészem (Leonardo DiCaprio) és egy olyan sztori ami azonnal magával ragadott. Két FBI nyomozó egy olyan szigetre érkezik, ahol csak a legveszélyesebb, beszámíthatatlan őrülteket őrzik (azaz egyfajta Archam Asylum). Na ezen a szigeten történik egy-két érdekesség. Hazai bemutató: október 8.

  • The Book of Eli – Gary Oldman, Denzel Washington és Ray Stevenson egy posztapokaliptikus sci-fi-ben. Igaz, ez már átfog csúszni 2010 januárjára, de mindenképpen „must have” kategória.

  • Ehhh, majdnem kifelejtettem A FILMET, James Cameron AVATAR-ját, amit úgy tűnik még 2009-ben bemutatnak, de ezidáig olyan kevés infó van róla, hogy az már vicc. Trailer még sehol, most a ComicCon-en történtek dolgok, bemutattak egy és mást, a Videodrome-on részletesen olvashattok róla.

Nincs kizárva, hogy kihagytam még egyet s mást, de per pillanat ezek jutottak eszembe. A következő írás majdnem biztos, hogy a Duplicity-ről fog szólni.

A bejegyzés trackback címe:

https://drmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr431270795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása